Építészeti Nivódíj 2017: Érd

Intermanagement Iroda Kft.

Beruházáslebonyolítás - Generáltervezés - Főépítésvezetés - Műszaki Ellenőrzés

Rólunk

Az Intermanagement Iroda Kft. 1993-ben alakult, immár 100%-ban magyar tulajdonban levő mérnöki vállalkozás. Irodánk megalakulása óta nyújt komplex építőipari mérnöki szolgáltatásokat, amelyek lefedik a magasépítési projekt teljes életciklusát, a beruházási ötlet felmerülésétől egészen a kulcsrakész átadásig.

Az Intermanagement Iroda Kft. a magyar építőipari piac meghatározó szereplője. Több mint két évtizedes tervezői, beruházás-lebonyolítói tapasztalatunk és partnereink elégedettsége a garancia munkánk minőségére.

Megrendelőközpontú vállalatként és a piac alapos ismeretének birtokában iránymutatással, szaktanácsadással és megbízható napi munkánkkal messzemenően képviselni tudjuk a megrendelői érdekeket.

Szolgáltatásaink

Beruházáslebonyolítás

Az előkészítéstől a kulcsrakész átadásig tartó valamennyi mérnöki feladatot magába foglalja ez a szolgáltatásunk, beleértve közreműködést a kivitelező kiválasztásában. A több 100 projektben szerzett tapasztalatunk a garancia arra, hogy a projektje a lehető legjobb kezekben van nálunk.

Tervezés

Irodánk fő profilja az építőipari generáltervezés. Tervezési tevékenységünk kiterjed a kereskedelmi-, iroda-, raktár-, ipari-, lakó- és középületek tervezésére, a vázlattervtől a kiviteli részlettervekig, beleértve látványtervezést, belsőépítészeti tervezést, valamint a hatósági ügyintézés, engedélyeztetés lebonyolítását is.

Főépítésvezetés

E szolgáltatásunk magába foglalja az kivitelezés során a szakági kivitelezők térbeni és időbeni irányítását, koordinációját, és ellenőrzését, valamint közreműködésünket a használatbavételi engedély megszerzésében. A költségek, a minőség és a határidők felügyeletével jelentős időbeli- és árelőnyt biztosítunk megrendelőink számára.

Műszaki ellenőrzés

Generálkivitelező megbízása esetén műszaki ellenőri és tervezői művezetői tevékenységünk biztosítja a megrendelői elvárásoknak maximálisan megfelelő létesítmény megvalósítását. Más tervezőiroda megbízása esetén műszaki ellenőri tevékenységünk a tervellenőrzést is magába foglalhatja.

Intermanagement Design Studio Logo

Belsőépítészet

Megrendelőink igényeinek megfelelően segítünk kiválasztani a megfelelő otthont, felújítjuk, berendezzük. A helységek arculatának kialakításakor a teljes stílusegység és színdinamikai harmónia elérése érdekében nem csak az enteriőröket, de a benn lévő bútorokat is mindig egyedileg egyénre szabva tervezzük.

IMD STUDIO